Referenties van klanten

Jaap en Steffi Mulder, Zeewolde

"Wij zijn heel erg blij met het grondige werk dat Joris twee keer per jaar in onze tuin doet.

Als we hem eerder hadden leren kennen had hij niet alleen het onderhoud mogen doen, maar ook de aanleg.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Claudia, de Mark, Dronten

Ik heb Joris gevonden via internet. In mijn tuin was sprake van veel achterstallig onderhoud, Joris heeft de tuin weer opnieuw vorm gegeven, onkruid verwijderd en het nodige snoeiwerk verricht. Hij werkt netjes en neemt het snoeiafval meteen mee, Ik ben erg blij met het resultaat!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Familie Hulsinga, de Bunder 40, Dronten

Sinds enkele jaren wordt onze tuin aan de Bunder 40 in Dronten door Tuinman Joris onderhouden. We zijn hier heel tevreden, zowel over het snoeiwerk als over het weer netjes achterlaten van de tuin.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Annemiek van der Meulen, Boweshof 15, Dronten

Beste Joris,


Zoals beloofd een recensie, ben blij dat ik je gevonden heb.


Groetjes,

Annemiek


=======================================================================


De tuin van Leo

In 2002 werd mijn man ernstig ziek, had ik een drukke baan en twee ingewikkelde pubers. De tuin had daaronder te lijden. Op een dag gaat de bel. Leo, de vader van mijn buurman stond voor de deur: 'Wat vind je ervan als ik voorlopig jullie tuin onderhoud?' vroeg hij. In de jaren die volgden, raakten we bevriend en bleef hij voor de tuin zorgen. Dat deed hij ook nadat mijn man overleed en wie er ook op visite kwam, iedereen vond de tuin mooi.
In het voorjaar dwong het leven Leo om een pas op de plaats te maken. Ik probeerde zo goed als ik kon voor de tuin te zorgen, het resultaat was bedroevend. Via google vond ik tuinman Joris. Fijn trouwens dat er tarieven op zijn site staan. Hij is gekomen en ik vertelde hem over Leo en vroeg hem zijn hand in de tuin te volgen.
Joris werkte die dag als een malle en ik zag de tuin met het uur opbloeien. Aan het einde van de dag dacht ik maar een ding: 'Wat heeft hij mij goed begrepen. Dit wil ik aan Leo laten zien.' Gistermiddag kwam hij en ik zag aan zijn ogen dat hij dik tevreden was over het resultaat. Dank je wel Joris, dankzij jou is mijn tuin opnieuw in goede handen.


Johan Westerhuis, Mark 34, Dronten

Joris heeft samen met een collega bij ons de voortuin en oprit ontworpen en ook uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat. Ze hebben heel nauwkeurig gewerkt, en alles heel netjes achtergelaten. Het was plezierig om met ze samen te werken.

Wim Pallandt, manegelaan 44, Dronten

Beste Joris,

Hierbij stuur ik jou mijn ervaring met jullie;

Ik wil je laten weten dat wij uiterst tevreden zijn met het bereikte resultaat. Jij en je collega hebben ons goed geïnformeerd, geadviseerd en de bestrating perfect aangepast. Niets dan lof. We zullen zeker weer opnieuw van jullie kwaliteiten gebruik gaan maken.
Wim, Manegelaan - Dronten


L. Van Geloven, Dagmaat 39, Dronten

Onlangs ben ik in contact gekomen met Joris Messer via Tuinman Joris. Ik was naarstig op zoek naar een tuinman die mijn voor- en achtertuin onderhanden kon nemen.
Joris Messer heeft hier ruimschoots aan voldaan. Een harde werker, gaat stug door totdat de klus is geklaard en ruimt ook alles netjes op. Ik ben zodanig tevreden dat ik een onderhoudsafspraak met hem heb gemaakt. Joris is zeer aan te bevelen.

Johan Pronk, Dronten

Via een flyer in mij brievenbus kwam ik in contact met Joris Messer.

Mijn tuin was ontzettend verwaarloosd, maar Joris heeft dat in 1 dag weten om te turnen en de tuin ziet er weer prachtig uit.

Zijn slogan, 'de beste in Dronten en ver in de rondte' maakt hij 100% waar.

Ik kan hem van harte aanbevelen.

Rein van Beijnum, Herfst 82, Dronten

Onlangs viel bij ons een foldertje in de bus, dat onze aandacht trof: fleurig uitgevoerd en met een heldere tekst. Wij besloten eens contact op te nemen.

Het resultaat was., dat Joris op een ochtend verscheen om beuken- en taxushagen een snoei beurt te geven. Het lukte niet in één dag.

Geen probleem: Joris zei: “Ik kom het morgen wel afmaken”. Hij heeft voortreffelijk werk afgeleverd en alles keurig netjes opgeruimd. Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk en daar komt nog bij dat Joris in de koffie pauze een gezellige prater is!

Daarom zeggen wij: Joris is onze man!

Kerstin en Els, Golfresidentie 119, Dronten

Joris is uiterst secuur en levert prima werk tegen een goede prijs. Komt zelf met suggesties om het anders (en vaak beter) te doen. En bovendien ook nog eens vol met een gezellige verhalen!

Hartelijke groet,

Kerstin van Tiggelen en Els Zeestraten

Golfresidentie 119, 8251 NS Dronten, T 0321 - 31 11 60, E kerstinels@vantiggelen.net
Kerstin van Tiggelen GSM: 06 - 51 35 08 97, Els Zeestraten GSM: 06 - 15 083 023

Kelly en Peter Blokker, Herfst 97, Dronten

We hadden een folder van Tuinman Joris ontvangen en dat sprak ons wel aan "Tuinman Joris Uw tuinman".
Na telefonisch contact was een afspraak snel gemaakt. Een scherpe offerte was de volgende stap.
Tuinman Joris kwam op een regenachtige dag (en het bleef de hele dag regenen) maar hij ging gewoon door.
Na 2 dagen was de klus geklaard en alles zag er tip top uit, precies zoals we waren overeengekomen,
keurig aangeveegd en opgeruimd. Prima werk Tuinman Joris, bedankt!


Fam. Blokker
Herfst 97 Dronten

Hans en Marianne, Golfresidentie 18, Dronten

" Dankzij Joris is onze tuin weer in overeenstemming met wat het moet zijn. Zijn inzicht en inzet hebben ons prima geholpen!!!!

Hans en Marianne, Golfresidentie 18